Catàleg primavera-estiu 2017

Us duem les perles d’aquesta temporada:

 

  • L’accidental

Guanyadora del Whitbread Award i finalista del Man Booker Prize, L’accidental és l’excepcional novel·la que Ali Smith escriu sobre una nena de 12 anys, la seva família i els seus secrets.

The Times descriu la novel·la com una delícia i la compara a la sensació inequívoca que provoca el tret de un  canó, a la vegada que ha qualificat  la escriptura d’Ali Smith de plaer vertiginós.

Més informació sobre L’accidental 

  • Enviada especial

Jean Echenoz torna als seus orígens y recupera el gènere policíac amb la seva novel·la més juganera.

Enviada especial relata una magnètica i divertia història d’espies en què una dona és segrestada per dur a terme una missió secreta a Corea del Nord.

Més informació sobre Enviada especial

  • Descolonitzar la ment

«El colonialisme a través del racisme ha intentat convertir-nos en societats sense cervell». Aquesta es una de les reflexions que ens regala Descolonitzar la ment, un assaig únic que aporta noves dimensions a com percebem la influència aparentment messiànica de processos de culturització dels països rics sobre els pobres. Un llibre que ens ajuda a analitzar les nostres pròpies estructures mentals colonitzades de pensaments que tal vegada no ens són propis.

Més informació sobre Descolonitzar la ment

  • Desplaçar el centre

Després de les seves memòries Somnis en temps de guerra, us presentem aquest assaig sobre la preservació de la cultura pròpia en contra de la imposició de la cultura centralista.

Amb la seva habilitat magistral a l’hora d’apropar-nos les seves vivències i la seva transversalitat, Thiong’o aconsegueix que els al·legats i fets sobre unes terres tan llunyanes com Kenya, ressonin familiars i qüestionin els nostres punts de vista sobre situacions tan universals com locals.

Més informació sobre Desplaçar el centre