Laia Puig

“Sondang”

Laia Puig Garrell, nascuda al Masnou l’any 1994.

Fins avui, he tingut alguns mestres que m’han obert encara més la visió i l’amor cap al misteri que des de ben petita em tenia captivada: el que tenen els fulls blancs un cop decideixes abocar en ells l’ànima.

Al llarg de la meva infantesa he estat en diferents acadèmies de pintura; després, vaig cursar els estudis de Batxillerat Artístic a l’escola Gem de Mataró; i, a continuació, vaig estudiar el Grau superior d’Il·lustració a la Llotja. He caminat un gran, tot i que encara petit tros de vida.

Em dedico al constant autodescobriment, a l’ autorealització i a l’aprenentatge. Des de sempre he estat curiosa per descobrir les curiositats de la vida, la màgia que no s’explica, i l’art que no té mai final. Penso que tots som artistes a la nostra manera, i sí, jo també ho dec ser. Encara em queda molt per recórrer i no tinc pas ganes de córrer, gaudeixo cada petit misteri, cada racó de llum, cada nit estelada, cada moment… N’aprenc d’ells.

 

Però bé, una persona que il·lustra, no caldria que parlés de si mateix, doncs els seus dibuixos ho han de fer per si sols. Espero que els meus éssers, us portin fins a mi, i us diguin molt més del que jo us pugui escriure.