Novetats tardor

Estem molt il·lusionats amb la nova temporada. Et portem dos llibres que són o seran marca de la casa. Un va ser el primer autor que vam publicar, i l’altre un orgull del nostre catàleg en català.

D’una banda Jean Echenoz, de qui publicarem més obres en el futur i de qui ara publiquem 14. Una obra sensorial que ens trasllada a les sensacions de dolor i por de cinc soldats de la primera guerra mundial.

Aquest autor pràcticament no necessita presentació però us deixem una mostra: “L’aclaparador talent de Jean Echenoz, probablement un dels escriptors més elegants d’aquesta època, ha tornat a conquerir a la crítica”. El País.

D’altra banda, l’autor que ens ha donat crèdit i confiança en el nostre catàleg gràcies al Premi Llibreter per la seva novel·la A dalt tot està tranquil, Gerbrand Bakker.

L’autor torna a la càrrega amb la seva nova novel·la, Deu oques blanques, recentment guardonada amb l’Independent Foreign Fiction Prize, un dels premis independents més interessants a les traduccions en llengua anglesa.

D’ell s’ha dit entre d’altres coses: “És especialment la seva ambigüitat la que fa de Deu oques blanques una obra tan estimulant i sofisticada. Bakker sobresurt en l’art de deixar suggerents buits en el text que exigeixen una reflexió sòbria i seriosa per part del lector. Deu oques blanques planteja interrogants d’una naturalesa profunda -preguntes que arriben a la superfície tard o d’hora a qualsevol persona- i ho fa amb un aplom i una sensibilitat insuperables”. Mona Gaines-Salim a Quarterly Conversation.