SEXE FORA DE NORMA, el 7 de març a llibreries! (també disponible a través d’Aixeta amb regals)

SEXE FORA DE NORMA consta de tretze històries. Històries que ens parlen d’una sexualitat diversa i inclusiva que s’allunya dels estereotips marcats per la pornografia i pel sexe fal·locèntric normalitzat. 

Fer les coses fora de norma és fer-les de manera autèntica, fugint d’una pretesa normalitat que ens restreny i ens vol fer encaixar a la força en una estructura caduca i patriarcal. Per això, a la convocatòria d’enguany trobareu relats sobre el sexe anal, l’onanisme femení, el gènere no binari, les fantasies, la comunicació del plaer a la parella, la diversitat sexual, el contacte en temps de Covid, el BDSM, el consentiment, el poliamor, el sexe a distància i l’estímul intel·lectual, entre d’altres temes excitants i estimulants.

En aquest recull trobareu històries que exploren múltiples facetes de la nostra sexualitat. Relats amb personatges propers amb els quals ens podem sentir fàcilment identificades… o no. Perquè el sexe també es descobriment i exploració.

Amb pròleg de la sexòloga Elena Crespi i epíleg de la guanyadora del Premi de Literatura Eròtica No Convencional 2021, Alba Serrano

Pots comprar el llibre per 18 € a través de Bookshop o rebre el llibre + regals de Nuei i Amantis per 24 € a través d’Aixeta *!

Regals:

  • 13 monodosis variades de Nuei
  • Espelma de massatge (de préssec) d’Amantis
  • Més detalls d’Amantis

 

*Condicions especials de compra per als subscriptors d’Aixeta!