Apostes

No fem apostes per Sant Jordi, no oferim llibres-producte amb un potencial de venda superior a l’habitual però sense interès per als nostres lectors. Oferim un catàleg coherent i en el qual es pot confiar durant tot l’any. Oferim uns col·laboradors molt professionals que són tractats de forma digna i amb contractes que segueixen els acords amb les associacions respectives.

Si vols que prevalgui un model d’editorial que es preocupa per l’ètica professional i per oferir-te els seus continguts de la millor forma possible, regala un llibre de Raig Verd o d’una editorial que defensi aquests mateixos valors.

I el mateix amb les llibreries: tria un tracte afable, directe, personalitzat; un lloc prop de casa teva que sigui de confiança, on et puguis refugiar entre llibres que desconeixes i d’altres que coneixes i et coneixen. El lloc on es venen més llibres a Espanya és el supermercat. Tu què tries?

El Dia del Llibre no només decideixes un títol. I recorda que durant la resta de l’any, llibreters, autors, traductors, correctors, il·lustradors, agents, distribuïdors, impressors, assessors, lectors i editors seguim treballant.

Aquesta és la nostra aposta.