Llibres per l’estiu, ¡VACANCES!

Llibres per aquest estiu. Si us interessa començar a conèixer la nostra editorial però no sabeu per on començar, aquí teniu algunes de les propostes literàries que us fem. Llibres per llegir i gaudir! Totes les nostres propostes les teniu acompanyades de l’opinió d’un llibreter.

 

Les pereres fan la flor blanca, de Gerbrand Bakker, trad. Maria Rosich.

Gerbrand Bakker vindrà a veure’ns la propera Setmana del Llibre en Català (7 de setembre) per presentar-nos la seva tercera novel·la Les pereres fan la flor blanca.

Aprofita l’estiu per posar-te al dia i llegir la seva primera novel·la A dalt tot està tranquil, guanyadora del Premi Llibreter 2012 i del Premi IMPAC; o Deu oques blanques, guanyadora de l’Independent foreign fiction prize.

Opinió de Llibretera:

“Sóc fan de Bakker, del seu estil, dels ambients literaris que sap recrear, dels espais, de la sensibilitat de la seva escriptura” Fe Fernández, L’Espolsada.

 

Mort d’un guia de riu, de Richard Flanagan, trad. Josefina Caball.

Què podem dir-te d’aquest llibre per convidar-te a gaudir d’una de les proses més magnífiques que hem trobat a l’editorial?

Descobreix Tasmània de la mà de Richard Flanagan, la seva història, la seva gent i la seva natura.

Opinió de Llibreter:

“Deixeu-vos atrapar per la inquietant narració de Richard Flanagan!”, Llibreters de La Impossible.

 

Ciutat de Bohane, de Kevin Barry, trad. Ferran Ràfols.

The Sopranos, The wire, El Padrí,Peaky Blinders, Twin Peaks, Joc de Trons. Si heu gaudit d’aquestes sèries, llibres i pel·lícules no podeu deixar de llegir Ciutat de Bohane.

Saul Bellow, Savannah Flannery O’Connor o James Ellroy són algunes de les seves influències.

Opinió de Llibreter:

“Aquesta divertida història, amb el seu repertori de personatges estranys, el seu llenguatge atrevit i el seu argument fantàstic, és una impressionant novel·la debut.”

 

El vigilant, de Peter Terrin, trad. Maria Rosich.

«Una barreja de thriller psicològic i ciència-ficció. Amb aquesta estranya novel·la, meravellosament claustrofòbica, l’autor belga Peter Terrin va guanyar el Premi de Literatura de la Unió Europea.»

John O’Connell, The Guardian.

Opinió de Llibreter:

“Recomano llegir El vigilant de Peter Terrin. Una novel·la fosca i inquietant.”

Gerard Granados, Casa Usher.

 

Islàndia, somnis de riolita, de Jordi Morell.

“La primera novel·la de Jordi Morell és abstracta i profunda, però això no significa que es faci pesada o bé costi de llegir. De fet, la seva veu narrativa adopta una cadència lleugerament musical que suavitza la lectura i evita perdre’s en llargues digressions. Amb una estructura senzilla (cada capítol pertany a un personatge), el llibre qüestiona els aspectes intangibles de cinc vides en un indret llunyà, però amb neguits propers als de qualsevol de nosaltres.”

Núria JuanicoNúvol

Opinió de Llibreter:

Somnis de riolita em va sorprendre tant o més que la mateixa Islàndia”.

Xavier, Llibreria La Memòria.

 

L’endemà de tot, de Lluís Calvo.

Un llibre intel·ligent i proper sobre quatre amics que viuen al Raval. No, no és la típica novel·la que s’escriu del Raval. Proveu-ho. Llegiu-la. Us sorprendrà.

Opinió de Llibreter:

“Una novel·la radicalment contemporània amb el Raval com a centre i uns personatges molt i molt propers que ravalegen pels grans temes com la precarietat, la maduresa, el romanticisme, la identitat, etc. amb un to contingut, sense grandiloqüències i sí amb molta convicció.”

Damià Gallardo, Laie.