Svetlana Aleksiévitx, PREMI NOBEL

Svetlana Aleksiévitx, Premi Nobel de Literatura 2015.

A Raig Verd vam decidir publicar aquest llibre fa un any i mig. Llavors res no sabíem de si seria un llibre comercial o no, però vam entendre de seguida el seu valor literari i l’aportació que feia a la nostra cultura i al coneixement.

Volem felicitar des d’aquí l’escriptora Svetlana Aleksiévitx pel Premi i anunciar-vos que la data de sortida de Temps de segona mà. La fi de l’home roig serà el dia 26 d’octubre! No us el perdeu!

Volem agrair la feina de tots aquells que han participat en aquest llibre Marta Rebón, Maite Puig, Ferran Mateo, Noemí Giner, Tono Cristòfol.

Però també aprofitem per agrair als nostres col·laboradors habituals la seva feina i dedicació. Sense la seva feina, la nostra seria impossible!! Gràcies a tots els autors, traductors, il·lustradors, llibreters i periodistes que fan que la nostra feina tingui sentit, amb una menció especial a Gerard Malet, el nostre corrector habitual. Gràcies per ajudar-nos a construir i defensar la nostra marca al voltant d’un catàleg meravellós.

Sobretot gràcies a tots els col·legues editors, en especial als de Llegir en Català, companys i amics, per fer d’aquest sector un lloc on ens agrada estar.

I gràcies lectors!! Sense ningú que ens compri i llegeixi els llibres, bé, llavors no seria necessari cap llibre i quin món més trist seria aquest!

 

L’acadèmia atorga el Premi “Per la seva escriptura polifònica i perquè és un monument al patiment i al valor en els nostres temps”